logo

Kleur van de maand: Oranje

Op zondag 13 juli 2014 is het zo ver. Dan wordt in Rio de Janeiro de WK-finale gespeeld! We hopen natuurlijk allemaal dat Nederland tot dit punt mag komen, maar ze hebben nog een lange weg te gaan. Tot die tijd zullen wij er in ieder geval alles aan doen om ons landje te supporten! 

Poulewedstrijden Oranje  WK 2014

  • 13 juni 21.00 uur Nederlandse tijd: Spanje – Nederland
  • 18 juni 18.00 uur Nederlandse tijd: Australië – Nederland
  • 23 juni 18.00 uur Nederlandse tijd:  Nederland – Chili

Om goed voorbereid het WK in te gaan, hebben wij alvast de leukste oranje sieraden en horloges voor jou uitgezocht. Klik op de afbeelding voor meer informatie! Voor meer inspiratie kijk je op onze webshop. Welke is jouw favoriet?

1. OPS!Objects Fluo Armband

OPS!Objects OPSBR-24 Pearl orange fluo armband

De OPS! Objects sieraden zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren. Deze sieraden zijn al een groot succes in Italië..

Deze mooie oranje love bracelet is gemaakt van kunststof. De sluiting en de munt van deze love bracelet zijn zilver. Met de OPS! Objects armbanden om jou arm weet je zeker dat je een trendsetter bent.

Bestel hem hier.

 

 

2. TOV couture bracelet gold orange

TOV Essentials 944 B couture orange TOV couture bracelet gold orange

Als je de bovenstaande OPS!Objects armband leuk vind, vallen de armbanden van TOV Essentials waarschijnlijk ook bij jou in de smaak. Deze stijlvolle armbanden kunnen gedragen worden bij elke gelegenheid en elk seizoen. doordat ze te verkrijgen zijn in verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Deze oranje couture armband is gecombineerd met zilver en kleine pareltjes. Zo past het bij bijna elke outfit!

Shop hem hier.

3. Ice-Watch Ice-Patone horloge

Ice-Watch PAN.BOP.U.S.14 Ice-Pantone Bird of Paradise horlogeDe supertrendy horloges van Ice-Watch springen in het oog door hun extravagante kleuren. Zo is er een voor elke gelegenheid. Dit nieuwe Diver unisex horloge van Ice-Watch komt uit de Ice-Pantone serie. Dit model heeft een waterdichtheid van 10 ATM. Hij is dus geschikt voor de meeste vormen van watersport, behalve duiken met perslucht. Het model heeft een oranje polyamide kast en een bijpassende oranje rubberen band. Perfect voor het WK!

Shop hem hier.

 


4. Haurex Ink Horloge

Haurex 7K374DOO horlogeHaurex horloges zijn horloges van goede kwaliteit met uitgesproken designs. De horloges worden ontworpen door Giuseppe La Giusa en Maurizio Bianchini. In 1989 begonnen beide heren met het ontwerpen van hun eerste horloges en al snel groeide dit uit tot een zeer uitgebreide horloge collectie. In 2009 is het nieuwe gezicht van dit mooie horloge merk Kevin Costner.

Dit model heeft een prachtige kleur. Hij is minder fel dan het eerder genoemde horloge van Ice-Watch, en kan dus beter gecombineerd worden.

Shop hem hier.

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *