logo

Buddha to Buddha: Brandmovie

Untitled
Buddha to Buddha (BtB) en bali zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat BtB sieraden gemaakt worden in Bali, maar ook omdat BtB probeert de bijzondere kwaliteiten van dit prachtige eiland in de sieraden te verwerken. Denk aan: spiritualiteit, respect voor het materiaal en een sublieme afwerking. Bali heeft een geweldige reputatie als het gaat om cultuur en is een bron van inspiratie voor veel mensen. Alle BtB sieraden zijn ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt door de beste zilversmeden op Bali.

”What is the connexion between the dance scene and silver jewellery? Of course, it has to be Buddha to Buddha. Many of our timeless designs have become popular with DJs and producers around the world. Because we are fervent supporters of this contemporary type of music and want to stimulate young musical talents, we have set up the Embrace Live foundation.”

Wij, het team van Trendjuwelier, zijn dan ook trots dat wij Buddha to Buddha in onze webshop aan mogen bieden. Speciaal voor jou hebben we een aantal van onze favoriete items uitgezocht! Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Buddha to Buddha 009 Anastasia armbandBuddha to Buddha 500 Chain ringBuddha to Buddha 476 Esther oorbellen

Buddha to Buddha 470 Batul oorbellenBuddha to Buddha 734 Nathalie mix collierBuddha to Buddha 465 Easy hanger

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *